Illustration © Nikki McClure

contentarea top menu

type=digital_archives

"Hva er Ladyfest?

Første ladyfest ble holdt i Olympia, USA i 2000, og har siden spredd seg til resten av verden. Les mer på ladyfesteurope.org og ladyfest.org om andre ladyfester. Ladyfest inviterer kvinner som jobber med musikk, litteratur og andre kunstneriske uttrykk, til å komme sammen, feire og inspirere hverandre.

Oslos Ladyfest tar utgangspunkt i Kvinnedagen. I uka rundt 8. mars, setter Ladyfest Oslo fokus på feminisme og likestilling. Her setter politiske og teoretiske spørsmål på agendaen, med bidragsytere av ulik kulturell og politisk bakgrunn. I tillegg feirer vi uredde, kreative og flinke kvinner med musikk, dans og litteratur, og inviterer til workshops.

Arrangører for Ladyfest Oslo er Kvinnefronten, Konsertforeninga, AKKS og diverse enkeltpersoner. Vil du være med å jobbe med Ladyfest eller vil arrangere noe ta kontakt. Jo flere jo bedre. Oslo har masse flinke damer å ta av. Bli med da vel. Vi holder for tida planleggingsmøter én gang i uka.

Ladyfest ønsker å inspirere og utfordre både deltakere og publikum fra hele landet til kritisk tenking, fri ytring, kunstnerisk utfoldelse og samarbeid på tvers av kulturell og politisk bakgrunn. Den skal være en møteplass for skapende kvinner – og et inspirerende sted for feminister av alle kjønn." (http://ladyfestoslo.wordpress.com/ladyfest-2010/)

Location

Oslo
Norway
59° 54' 39.5136" N, 10° 44' 1.1148" E
Date: 
03/08/2010 - 03/13/2010
Image: 
Topic: 
Ladyfest